Scrisori

Scrisori

vineri, 20 decembrie 2013

(20.12.2013)

(20.12.2013)

Să fii o fată atractivă sună bine. Dar depinde pentru cine. Dacă vrei să fii atractivă pentru băieţii moderni, frumoşi şi "jmecheri" totul este in pierderea ta.
O să crezi că poate pâna la urmă te iubesc şi ei ca doar şi tu ii iubeşti. Dar nu va fi aşa, ei te văd ca pe un obiect un trup şi ... atât. Un trup care le place şi îl folosesc până se plictisesc. Deci, degeaba te bucuri că ai atenţia băieţiilor, că de fapt doar corpul tău o are, nimănui din rangul acesta social nu îi va plăcea caracterul tău. Şi nu va vedea că în fiinţa ta poate fi ceva minunat. Pentru că cauţi în locul greşit acest lucru.
Şi în timp tot ce ai fi putut avea minunat în tine se va duce, atunci când vei realiza că nu te-a iubit si ai pierdut timpul. Timp in care te-ai trasformat încet, încet în nimic. Deci, nu te bucura sau bucură-te cât mai poţide iubirea asta care trece şi nu e defapt iubire !
 Dar, dacă vrei să fii o fată atractivă pentru un băiat adevărat, subliniez băiat adevărat! Unul care ştie că o fată nu e un obiect, că caracterul ei contează mai mult ca un cos de pe faţă! Un băiat care decât să încerce să te vrăjească cu cele mai şmechere replici de agăţat îţi oferă timpul şi sinceritatea lui. 
Şi acum vei spune că nu sunt deloc realistă că doar cum să se intample asta înafara de filme, nu? Păi, dacă şi tu ai gândi aşa şi te-ai păstra şi în aşteptarea ta ai lucra la propriul caracter vei afla că până la urmă se va ivi persoana potrivită. Asta e calea mai grea, dar ce e la şfârşit conteaza şi merită!

Be bless!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu